Για πελάτη μας που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και πιο συγκεκριμένα στην μαζική εστίαση πρόχειρου γεύματος, υποβλήθηκε αίτηση χρηματοδότησης στη Δράση «Πράσινη Παραγωγική Επένδυση», η οποία εγκρίθηκε με συνολικό επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 154.335,73 € και ποσοστό ενίσχυσης 40 %.

Το επενδυτικό σχέδιο αφορά την ανάπτυξη και ενδυνάμωση της όσον αφορά το κομμάτι των κτιριακών εγκαταστάσεων, το κομμάτι του εξοπλισμού και του εξοπλισμού εξοικονόμησης ενέργειας, με σκοπό της αύξηση των πελατών και των πωλήσεων της!

Πιο συγκεκριμένα :

  • Κτιριακές εργασίες που περιλαμβάνουν: Χρωματισμούς της επιχείρησης, τοποθέτηση εξαερισμού, τοποθέτηση σκάλας υπογείου, τοποθέτηση πλακιδίων, αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση τέντας, κατασκευή ψευδοροφής, υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
  • Ανανέωση και αναβάθμιση του Παραγωγικού της εξοπλισμού με την προμήθεια εξοπλισμού κουζίνας και παρασκευαστηρίου όπου περιλαμβάνει ραφιέρες, Τραπέζι εργασίας, Επαγγελματικός φούρνος μικροκυμάτων, Φούρνος ηλεκτρικός, Λάντζα επιτοίχια, Ηλεκτρική φριτέζα για donuts, Βιτρίνα επιδαπέδια, Βιτρίνα ψυχόμενη, Διαιρούμενη μηχανή παγοκύβων, Μηχανή παγωτού soft & frozen yogurt, Μηχανή παγωτού Soft επιδαπέδια, Σύστημα ενεργού άνθρακα.
  • Αντικατάσταση του φωτισμού της με πάνελ led για εξοικονόμηση ενέργειας, προμήθεια νέων κλιματιστικών και ηλεκτρικών συσκευών ενεργειακής κλάσης Α και πιο συγκεκριμένα 3 ανοξείδωτους θαλάμους ψύξης και ενός ανοξείδωτου ψυγείου με πάγκο συντήρησης

Τέλος, οι επενδυτικοί στόχοι που έχει ορίσει η επιχείρηση κατόπιν συμβουλευτικής υποστήριξης είναι οι εξής:

  • Καινοτομία και ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών
  • Επέκταση της δυναμικότητας της επιχείρησης
  • Αύξηση της πελατειακής βάσης της επιχείρησης
  • Αύξηση της αναγνωσιμότητας του brand name

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν έλεγχο επιλεξιμότητας !