Υπηρεσίες Αναδιάρθρωσης οφειλών & Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Απέναντι στις προκλήσεις της επιχειρηματικότητας, με τις διαρκείς μεταβολές, ενδυναμώνουμε το οικονομικό τμήμα των επιχειρήσεων-πελατών μας. Προσθέτουμε εμπειρία, γνώση και τεχνογνωσία με αποτελεσματικότητα. Με αυτό τον τρόπο ο επιχειρηματίας πελάτης μας διαμορφώνει μια συμπαγή, πολύπειρη με τεράστια γνώση και εμπειρία ομάδα οικονομικής διεύθυνσης.

Το επιχειρείν εξελίσσεται τάχιστα και υπάρχει η αναγκαιότητα της ευέλικτης και έγκαιρης προσαρμογής των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα. Αποδεδειγμένα και βάσει μελετών το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων στις επιχειρηματικές μονάδες πηγάζει από ξεπερασμένες μεθόδους λειτουργίας και ελλιπή οργάνωση. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στις λειτουργικές αναδιαρθρώσεις η επιχείρησή μας προσθέτει υπεραξία στην ουσία της λειτουργίας σας.

Αναδιοργάνωση δραστηριότητας & λειτουργίας

H αναδιοργάνωση μπορεί να κριθεί απαραίτητη, όταν οι μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης μιας επιχείρησης είναι δυσοίωνες, οπότε αναμένεται μια αρνητική εξέλιξη των ταμειακών ροών και της συνολικής της αξίας. εδώ ο κύριος λόγος της αναδιοργάνωσης μπορεί να είναι η κακή χρηματοοικονομική διαχείριση κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Οι δύο ακρογωνιαίοι λίθοι κάθε επιχείρησης ή οργανισμού είναι οι άνθρωποι και οι διαδικασίες. Ωστόσο, ακόμα και στην περίπτωση που το ανθρώπινο δυναμικό έχει υψηλά κίνητρα και στόχους και χαρακτηρίζεται από υψηλή εξειδίκευση, αν οι επιχειρησιακές διαδικασίες, λόγω γραφειοκρατικών οργανωτικών δομών, είναι πολύπλοκες, τότε η αποδοτικότητα του οργανισμού δε θα είναι η μέγιστη ή η αναμενόμενη. Στην περίπτωση αυτή, προκρίνεται η αναδιάρθρωση της επιχείρησης για την επίλυση του προβλήματος αυτού Οι διαδικασίες και οι δραστηριότητες της επιχείρησής μπορούν να γίνουν το στρατηγικό της πλεονέκτημα.

Mέσα από τις κατάλληλες διεργασίες και αναδιοργάνωση του λειτουργικού σχεδιασμού η επιχείρηση μπορεί να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και στόχους

Αυτό επιτυγχάνεται:

 • Στόχος και κατεύθυνση στρατηγικής.

 • Εύρος δραστηριοτήτων (διαφοροποίηση – εξειδίκευση),

 • Διάταξη και αναδιάταξη πόρων,

 • Διάταξη και αναδιάταξη πόρων,

 • Προσαρμογή στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον,

 • Ανταπόκριση στις ανάγκες των αγορών,

 • Ικανοποίηση των μετόχων (shareholders) και όλων των ενδιαφερομένων ομάδων, όπως πελάτες, προμηθευτές, τράπεζες,

 • Εκπαίδευση του προσωπικού και της διοίκησης στην εφαρμογή της νέας λειτουργικής δομής της εταιρείας,

 • Μετρηση των αποτελεσμάτων, βελτίωση των δομών και των διεργασιών ώστε αυτές να γίνονται πιο λειτουργικές

Ζητήστε προσφορά

Μπορούμε να συνεργάστουμε σε ενα πλαίσιο υπηρεσίων:

1) Αναδιοργάνωση Δραστηριότητας & Λειτουργίας

Μέσα από τις κατάλληλες διεργασίες και αναδιοργάνωση του λειτουργικού σχεδιασμού η επιχείρηση μπορέι να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και στόχους. Αυτό επιτυγχάνεται:

 • στόχος και κατεύθυνση στρατηγικής,
 • εύρος δραστηριοτήτων (διαφοροποίηση – εξειδίκευση),
 • διάταξη και αναδιάταξη πόρων,
 • προσαρμογή στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον,
 • ανταπόκριση στις ανάγκες των αγορών,
 • ικανοποίηση των μετόχων (shareholders) και όλων των ενδιαφερομένων ομάδων, όπως πελάτες, προμηθευτές, τράπεζες κ.λπ. (stakeholders).

2) Ρυθμίσεις Χρεών – Οφειλών

Η Εταιρία μας Εκπονεί Μελέτες αποπληρωμής Χρεών, Βιωσιμότητας επιχειρήσεων με Ρυθμίσεις οφειλών ή και Διαγραφές αυτών ή μέρους, καθιστώντας τις επιχειρήσεις που αναζητούν λύση μαζί μας Βιώσιμες, φέρνοντάς τες μέσα από μία σειρά επιστημονικών και οργανωμένων χειρισμών, σε Πλεονεκτική θέση για τη Συνέχιση και την περαιτέρω Ανάπτυξή τους, αφήνοντας πίσω χρέη του παρελθόντος.


Η εμπειρία μας πάνω στα δανειακά προϊόντα σαν,  μας δίνει πλεονεκτική θέση στις αναδιαρθρώσεις αυτών με βάση τα νέα Οικονομικά δεδομένα.

   Στόχος μας η διασφάλιση του μεγαλύτερου δυνατού οφέλους μέσα από την αναδιάρθρωση και τη διαγραφή των χρεών σας.

Είμαστε σε θέση, και μετά από μία επιτυχημένη πορεία, να δίνουμε λύσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις ή ομίλους εταιριών από τον Ελληνικό και το Διεθνή χώρο, συντάσσοντας, ολοκληρώνοντας και υλοποιώντας, οικονομοτεχνικές μελέτες σε συνάρτηση με την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχεδίων των Εταιριών του πελατολογίου μας και πέραν της διαγραφής των χρεών τους.

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει  Ρυθμίσεις Δανείων   &  Νέες Χρηματοδοτήσεις Επιχειρήσεων

Μπορούμε να προσαρμόσουμε τις οικονομικές οφειλές σας, στα νέα οικονομικά σας δεδομένα βοηθώντας εσάς και την επιχείρησή σας, να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες των καιρών μας.

Στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο αρχικά μπορούν να υπαχθούν όλες οι οφειλές παρελθόντων ετών αρκεί να έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και επιπλέον δεν προβλέπεται χρηματικό πλαφόν για την υπαγωγή.

Οι νέες ρυθμίσεις που είναι πολύ ευνοϊκότερες από τις υπάρχουσες, προβλέπουν εκπτώσεις σε πρόστιμα και προσαυξήσεις αλλά και πολλές και μικρές δόσεις.

Οι φορολογούμενοι που ενδεχομένως επιθυμούν να κάνουν ρύθμιση έχουν δύο δυνατότητες:

1) Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών με 45 δόσεις και με αντίστοιχη μείωση των προσαυξήσεων (100% σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής ή 50% στην περίπτωση των 45 δόσεων).

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ζητήσουν από την εφορία να ενταχθούν στις διατάξεις του ν. 3888/2010, που προβλέπει ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών με δόσεις που μπορούν να φτάσουν τις 45 με δυνατότητα επέκτασης των δόσεων στις 60 για τους οικονομικά αδύναμους. Για να ρυθμιστούν όλες οι οφειλές παρελθόντων ετών, το μόνο που απαιτείται είναι να έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες, δηλαδή να έχουν περάσει 3 μήνες από τότε που δημιουργήθηκαν.

2) Διακανονισμό οφειλών με 48 δόσεις αλλά με προσαυξήσεις. Στην περίπτωση αυτή οι φορολογούμενοι θα πρέπει να ζητήσουν να ενταχθούν στις διατάξεις του ν. 2648/1998, όπου γίνεται διακανονισμός με περισσότερες δόσεις, που μπορούν να φτάσουν έως και τις 48 (ανάλογα με την κρίση του εφόρου), άλλα δεν προβλέπεται μείωση των προσαυξήσεων. Πιθανότατα στο μέλλον να τροποποιηθεί και ο νόμος αυτός ώστε να μειώνονται και οι προσαυξήσεις.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις δεν ισχύουν τα παλαιά πλαφόν για τα ποσά που μπορούν να ρυθμιστούν (10.000 ευρώ για τα φυσικά πρόσωπα και 75.000 ευρώ για τα νομικά πρόσωπα).

Η ένταξη στη ρύθμιση θα «παγώνει» τα όποια αναγκαστικά μέτρα είσπραξης έχουν αποφασιστεί, ενώ θα αναστέλλεται και η ποινική δίωξη του φορολογούμενου (ισχύει για οφειλές άνω των 5.000 ευρώ). Απώλεια της ρύθμισης και των ευεργετημάτων της θα επέρχεται όταν ο οφειλέτης δεν καταβάλει εμπρόθεσμα τρεις συνεχείς μηνιαίες δόσεις της ρύθμισης ή καθυστερήσει την καταβολή της προτελευταίας ή της τελευταίας δόσης της ρύθμισης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών.

Ο φορολογούμενος, εφόσον έχει οικονομικές δυσκολίες, μπορεί να ρυθμίζει τις οφειλές του με ένα καθεστώς προκαθορισμένων δόσεων. Στη ρύθμιση αυτή θα μπορούν να ενταχθούν ακόμη και φορολογούμενοι οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει δηλώσεις ή έχουν υποβάλει ανακριβείς δηλώσεις για φόρους εισοδήματος, ΦΠΑ, φόρους μεταβίβασης ακινήτων, φόρους περιουσίας και άλλες επιβαρύνσεις υπέρ του Δημοσίου.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την ένταξη στις ενεργητικές ρυθμίσεις, καθώς επίσης και οτιδήποτε συνδέεται με αυτές, π.χ. αναστολή εκτέλεσης αναγκαστικών μέτρων είσπραξης και ιδίως περιπτώσεων που αφορούν σε περιουσιακά στοιχεία.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να βρούμε τη λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας!

3) Πτωχευτικός κώδικας – Ρύθμιση οφειλών από όλους προς όλους

Το νέο πλαίσιο ενσωματώνει όλες τις διαδικασίες που αποσκοπούν είτε στην πρόληψη και αποφυγή της αφερεγγυότητας είτε στην αντιμετώπισή της.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά, είναι:

α) η απλοποίηση των διαδικασιών για την επιτάχυνσή τους,

β) η αξιοποίηση της ψηφιοποίησης με την δημιουργία ηλεκτρονικού Μητρώου Φερεγγυότητας

γ) η ταχύτερη δυνατή επιστροφή παραγωγικών μέσων σε παραγωγικές χρήσεις

δ) η διατήρηση των βιώσιμων επιχειρήσεων, μέσω της διαδικασίας εξωδικαστικού συμβιβασμού ή της διαδικασίας εξυγίανσης,

ε) οι πρόνοιες για ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Ποιους δανειολήπτες αφορά;

Ι. Όλους τους δανειολήπτες και όλα τα δάνεια που βρίσκονται σε καθυστέρηση. Ειδικότερα:

 • Φυσικά και νομικά πρόσωπα
 • Στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια
 • Πυρόπληκτα με ή χωρίς εγγύηση Ελληνικού Δημοσίου
 • Κοινωνικά ευπαθείς ομάδες δανειοληπτών (προβλήματα υγείας, χαμηλά εισοδήματα, ανεργία)
 1. Ακόμα και αν το δάνειό σας είναι ενήμερο, εμείς μπορούμε να εξετάσουμε τη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης του δανείου σας, με σκοπό την πιο επωφελή λύση για εσάς, λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης στην χώρα μας.

Τι μπορείτε να πετύχετε;

Μέσω της εξωδικαστικής οδού, μπορείτε να πετύχετε την αναδιάρθρωση – ρύθμιση των οφειλών σας με «κούρεμα» ή/και «πάγωμα» μέρους της συνολικής οφειλής και ρύθμιση του υπολοίπου σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές σας δυνατότητες, ή ακόμα και πλήρη διαγραφή με οικειοθελή απόδοση ακινήτου.

Η διαδικασία αυτή είναι αρκετά αποτελεσματική, δεδομένου ότι οι τράπεζες πλέον έχουν γίνει περισσότερο ελαστικές και προχωρούν σε διαγραφή οφειλών.

Ποιος είναι ο σκοπός;

Σκοπός του νέου μηχανισμού αναδιάρθρωσης – πτωχευτικός κώδικας, είναι η συνολική ρύθμιση των χρεών ιδιωτών &  επιχειρήσεων.

Ποιους δανειολήπτες αφορά;

 1. Όλες οι επιχειρήσεις, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι ιδιώτες (φυσικά πρόσωπα)
 2. Όλα τα χρέη προς Τράπεζες, Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία και οπουδήποτε

Θεσπίζονται διαδικασίες για την έγκαιρη προειδοποίηση των πολιτών στο πλαίσιο πρόληψης, ώστε να μην οδηγηθούν σε κατάσταση αφερεγγυότητας.

Εισάγεται ένα ολοκληρωμένο και αυτοματοποιημένο πλαίσιο ρύθμισης οφειλών, μέσω εξωδικαστικού μηχανισμού, τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα, ώστε οι οφειλέτες να διατηρούν την περιουσία τους.

Δίνεται η δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας, με ταχείες διαδικασίες, με τη διαγραφή του υπολοίπου των οφειλών, κατόπιν ρευστοποίησης του συνόλου της περιουσίας και ελέγχου της περιουσιακής κατάστασης του οφειλέτη.

Ενσωματώνονται πρόνοιες για τον εντοπισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών και πρόβλεψη συνεπειών για αυτούς.

Υπάρχουν πρόνοιες για δανειολήπτες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, με την άσκηση επιδοματικής πολιτικής από το Κράτος, τόσο προληπτικά μέσω της επιδότησης δόσης δανείου, όσο και κατασταλτικά μέσω της επιδότησης ενοικίου.

Εκσυγχρονίζεται το πλαίσιο της διαδικασίας εξυγίανσης, ώστε να επιτρέψει στις επιχειρήσεις να αναδιαρθρώσουν επιτυχώς τις οφειλές τους και να επιστρέψουν σε παραγωγική λειτουργία, χωρίς να θίγονται τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Απελευθερώνονται και αξιοποιούνται οι παραγωγικές μονάδες της χώρας που είναι δεσμευμένες σε ατέρμονες διαδικασίες ρύθμισης ή/και πτώχευσης, με σκοπό την επαναφορά τους σε λειτουργία, με την παράλληλη είσοδο εγχώριων και διεθνών επενδυτών.

Παρέχεται λύση στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, έτσι ώστε οι τράπεζες να μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη χρηματοδότηση της οικονομίας.

Θεσπίζεται απαλλαγή των μελών διοίκησης του νομικού προσώπου που έχει πτωχεύσει, ώστε να μην εγκλωβίζονται για οφειλές που ανήκαν στην επιχείρηση.

Προάγεται η χρηματοοικονομική διαμεσολάβηση, που αποτελεί διεθνώς την πιο διαδεδομένη εξωδικαστική διαδικασία επίλυσης ιδιωτικών διαφορών στον χρηματοοικονομικό τομέα.

Αξιοποιείται η τεχνολογία, εισάγοντας νέες ηλεκτρονικές και αυτοματοποιημένες διαδικασίες, που διασφαλίζουν τη διαφάνεια, καταργούν τη γραφειοκρατία και προάγουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Κράτους.

Εισάγονται ρυθμίσεις για τη βελτίωση του θεσμού των διαχειριστών αφερεγγυότητας, οι οποίοι καλούνται να διαδραματίσουν ουσιαστικό ρόλο στις διαδικασίες της πτώχευσης.

Τι μπορείτε να πετύχετε;

 1. Διαγραφή έως και των συνολικών οφειλών προς  όλους,

Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟ: ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

Ι. Σύμφωνα με τον ΝΕΟ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ

Ποια είναι η διαδικασία;

Αφού υπάρξει συμφωνία ρύθμισης είτε με βάση το σχέδιο αναδιάρθρωσης του Εμπειρογνώμονα είτε με βάσει την πρόταση του οφειλέτη και τις αντιπροτάσεις των πιστωτών, σύμφωνα με την άνω διαδικασία του νέου εξωδικαστικού μηχανισμού αναδιάρθρωσης (σύμφωνη γνώμη οφειλέτη και τω 3/5 των πιστωτών), τότε η απόφαση αυτή για την ρύθμιση των οφειλών θα πρέπει να υποβληθεί προς έγκριση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο προκειμένου να επικυρωθεί.

Προσοχή!!!

 • Εάν ο οφειλέτης καθυστερήσει να πληρώσει το ποσό των δόσεων για τρείς μήνες,οποιοσδήποτε από τους πιστωτές έχει δικαίωμα να ζητήσει την ακύρωση της συμφωνίας, με αρνητική συνέπεια την ακύρωση της συμφωνίας – σύμβασης αναδιάρθρωσης και την αναβίωση – επαναφορά των απαιτήσεων ως είχαν πριν την συμφωνία.
 • Αυστηρό Δημόσιο: το Δημόσιο μπορεί να ακυρώσει την συμφωνία εάν ο φορολογούμενος παραλείψει να υποβάλει τις δηλώσεις εισοδήματος και του Φ.Π.Α. για τρεις μήνες από την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής τους ή παραλείψει να εξοφλήσει ή τακτοποιήσει ή να ρυθμίσει τις οφειλές του που βεβαιώθηκαν μετά τις 31.12.2016

ΙΙ. Σύμφωνα με τους ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ

 • Πτωχευτικός Κώδικας (για τους εμπόρους)
 • Νόμος Κατσέλη 3869/2010 (για τα φυσικά πρόσωπα)
 • Αγωγές για τον έλεγχο των παράνομων και καταχρηστικών χρεώσεων των τραπεζών με σκοπό την διαγραφή αυτών, αλλά και την αναδιαμόρφωση του δανείου λόγω μεταβολής των οικονομικών συνθηκών.

Πώς μπορώ να πετύχω την καλύτερη δυνατή αναδιάρθρωση;

Για να μπορέσετε να πετύχετε την καλύτερη δυνατή αναδιάρθρωση των δανείων σας, είτε στα πλαίσια μιας ελεύθερης διαπραγμάτευσης, είτε στα πλαίσια του Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών είτε μέσω του νέου εξωδικαστικού μηχανισμού αναδιάρθρωσης – νέος πτωχευτικός κώδικας, απαιτείται μία δυνατή διαπραγμάτευση, δηλαδή μία καλή και τεκμηριωμένη πρόταση του οφειλέτη (business plan), με σωστή παρουσίαση των αναγκών και των οικονομικών δυνατοτήτων σας.

4) Έκδοση Δανείων Επιχειρήσεων

 Η Εταιρία μας μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών σας προτείνει πάντα σίγουρα χορηγητικά προιόντα που εξασφαλίζουν οικονομική ρευστότητα της επιχείρησής σας, παρέχοντας μια ευέλικτη και δυναμική μορφή χρηματοδότησης κεφαλαίου κίνησης, που να καλύπτει τις σύγχρονες επιχειρηματικές σας απαιτήσεις όπως:

Αναλαμβάνουμε την σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου, την συλλογή των δικαιολογητικών και την κατάθεσή τους στην τράπεζα, διασφαλίζοντας πρώτα από όλα την βιωσιμότητα της οφειλής και την προστασία των πελατών μας από βεβιασμένες αποφάσεις.

4) Χρηματοοικονομικές Συμβουλές Επιχειρήσεων

Κίνδυνος και Απόδοση

 • Υπολογισμός του κινδύνου και της απόδοσης για ένα αξιόγραφο και χαρτοφυλάκιο αξιογράφων
 • Ειδικός, Συνολικός και Συστηματικός Κίνδυνος
 • Θεωρία Χαρτοφυλακίου, Γραμμή Κεφαλαιαγοράς και Γραμμή Αξιογράφων
 • Μεσοσταθμικό Κόστος Κεφαλαίου και Αξιολόγηση Επενδύσεων σε Καθεστώς Αβεβαιότητας

Κόστος Ιδίων Κεφαλαίων

 • Κόστος Δανειακών και Υβριδικών Κεφαλαίων
 • Μεσοσταθμικό Κόστος Κεφαλαίου
 • Κόστος Κεφαλαίου Επενδυτικών Σχεδίων
 • Απόδοση και Αξιολόγηση Επενδυτικού Σχεδίου

Αποτελεσματικές Αγορές και Ασυμμετρία Πληροφόρησης

 • Αξιοπιστία Προβλέψεων και Πληροφοριών
 • Σύγκρουση Συμφερόντων και Κόστος Αντιπροσώπευσης Συστήματα Κινήτρων και Αποζημιώσεων για Στελέχη
 • Μέτρηση της Απόδοσης και Κερδοφορίας – Υπολειμματικά Κέρδη και Economic Value Added (EVA)
 • Αποτελεσματικές Αγορές
 • Αινίγματα και Ανωμαλίες της Αγοράς

Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων

 • Μορφές Χρηματοδότησης
 • Έκδοση Nέων Μετοχών και IPOs
 • Χρηματοδότηση με Δανεισμό Εξωτερικού-Εσωτερικού
 • Υβριδικά Χρεόγραφα
 • Venture Capital
 • Χρηματοδοτική Μίσθωση

Κεφαλαιακή Διάρθρωση των Επιχειρήσεων

 • Χρηματοδοτικός Κίνδυνος και Απόδοση
 • Μεσοσταθμικό Κόστος Κεφαλαίου
 • Δανεισμός και το όφελος της φοροαπαλλαγής των τόκων
 • Δανεισμός και το Κόστος του Κινδύνου και της Διαδικασίας Πτώχευσης
 • Εφαρμογή Θεωριών Χρηματοοικονομικής Διάρθρωσης
 • Μερισματική Πολιτική και Επαναγορές ΜετοχώνΔιανομή Μερίσματος και Επαναγορά Μετοχών
 • Ανακοίνωση Μερίσματος και Αντίδραση της Αγοράς
 • Εναλλακτικές Θεωρίες
 • Επιχειρηματικά Δικαιώματα και Στρατηγική Αξιολόγησης Επενδύσεων

 

Kόκκινα Δάνεια

Σημαντική ευκαιρία ρύθμισης των οφειλών τους και απόκτηση βιωσιμότητας θα παρουσιαστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις που αφορούν τα κόκκινα δάνεια που σήμερα αποτελούν ένα μεγάλο αγκάθι του χαρτοφυλακίου των Τραπεζών, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση καθώς τα αιτήματα, οι διαπραγματεύσεις και η επικοινωνία με τα πιστωτικά ιδρύματα είναι πρώτο μέλημα μας.

Φροντίζουμε για την ομαλή επίλυση όλων των επιμέρους θεμάτων που μπορεί να προκύψουν. Κάθε περίπτωση κόκκινου δανείου αντιμετωπίζεται ξεχωριστά με στόχο την μείωση του ποσού του χρέους, γνωστό ως ‘’κούρεμα δανείου’’ και στόχο την εύκολη και βιώσιμη αποπληρωμή του.